Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ö-viksprofilen gör comeback i travvärlden: "Inte något vanligt vd-uppdrag"

Efter helgens V75-omgång på Umåker tar Robert Karlsson tar över som vd för Västerbottens Travsällskap.
– Travsport är helt enkelt fantastiskt roligt, vilket också är anledningen till att jag valde att hoppa på, säger Karlsson i ett pressmeddelande.

Annons

Robert Karlsson lämnar sitt uppdrag hos Örntaxi, för ett jobb på Umåker.

Robert Karlsson lämnar jobbet som vd på Örntaxi, för att återvända till travvärlden genom jobbet som vd för Västerbottens Travsällskap.

– Jag brinner för travsporten i allmänhet och Umåker i synnerhet, vilket jag ser som en förutsättning för att lyckas, då detta inte är något vanligt vd-uppdrag, säger Karlsson i ett pressmeddelande och fortsätter med att berätta att han börjar sitt nya arbete redan nästa vecka.

– I helgen kör Umåker sin största helg för året och där kommer jag i vanlig ordning att tjänstgöra som löpningsreferent och intervjuare, men redan veckan därpå tuggar vd-arbetet igång successiv, berättar Robert Karlsson, som jobbade som Umåkers vd mellan 1995 och 2002. Sedan dess har han bland annat hunnit med att jobba som både sportchef och vd för Solvalla.

– I en liten organisation är det helt avgörande att alla bidrar, och det känns bra att veta att jag kommer att ha goda medarbetare. Mitt stora kontaktnät i branschen kommer förhoppningsvis också att vara till nytta, säger Karlsson om sitt nya uppdrag.

Mer läsning

Annons