Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stulen bil påträffad i Härnösand – två män misstänkta: "Hittades av polishundar"

På torsdagsförmiddagen påträffade polisen en stulen bil i Klappnäs, Antjärn, i Härnösands kommun. Bilen ska ha stulits från en plats i polisregion Mitt. I samband med att man hittade bilen påträffades även två misstänkta män.

Annons

Tidigt på morgonen fick polisen in en anmälan om en stulen bil som lokaliserats till Klappnäs, Antjärn, i Härnösands kommun.

Polisanmälan kom från en annan polisregion där man lokaliserat en bil med hjälp av en söktjänst för bilar. Bilen ska ha stulits under natten i polisregion Mitt.

– När den första polispatrullen kommer till platsen så finns det inga personer intill bilen eller i närheten av bilen. Bilen säkras och förstärkning i form av polis med tjänstehund inväntas. Polisens hundförare med tjänstehund tar upp spår från bilen och ganska snart kan två personer anträffas, säger Börje Öhman, presstalesperson vid polisen.

De två personerna är män i 20-årsåldern och grips misstänkta för bilstölden. I bilen anträffades även diverse gods. De gripna männen fick följa med till polisstationen i Härnösand.

FLER NYHETER:

Äldre ladugård brann ner till grunden

För Plus-kunder: Huset i Nyadal som blivit rekordklickat – följ med in och se hur det ser ut

Insändare: Mor skriver om sonens svåra vårdtransport: "Ni borde själva tvingas prova – skäms, landstingspolitiker"

För Plus-kunder: Därför tar Modo inte hjälp av Hasse Jonsson: "Folk får spekulera hur mycket de vill"

Annons
Annons