Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zlatans nej till landslaget kvarstår

Zlatan Ibrahimovic kommer förmodligen inte att spela landslagsfotboll förrän tidigast då EM-kvalet drar i gång hösten 2010. Vid en presskonferens inför Barcelonas Chamnpions leaguemöte med Dynamo Kiev på onsdag uttalade sig Ibrahimovic om sin inställning till landslaget.

Jag har sagt att jag inte är motiverad eftersom det inte finns några viktiga matcher att spela och vi inte är i VM, säger Ibrahimovic till Aftonbladet på nätet. Det är en ära att spela i landslaget, men jag har nått en nivå när jag känner att jag inte får ut något av det. Jag skulle slösa energi i onödan, offra mig för inget, när det inte är några viktiga matcher, säger han till Svenska Dagbladet på nätet och fortsätter: Det har varit så många matcher med Barcelona och mycket runt omkring att jag knappt har haft tid att tänka på landslaget. Vad som händer i framtiden vet jag inte, vi får se nästa år.