Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Zlatans hårda frispark räckte inte

Annons

Missade passningar, missade mottagningar. Zlatan Ibrahimovic hade det lite trögt på lördagen. Men han hann visa att kraften har han med sig, när Paris Saint-Germain förlorade med 1-2 mot Nice.

Ibrahimovic lade upp bollen i bra frisparksläge rakt utanför straffområdet i underläge 0-1. Sköt den bredvid muren i målvaktens hörn. Så vansinnigt hårt att David Ospina inte hade en chans. Så om svensken inte hade den bästa touchen på lördagen så visade han att man kan gå på kraft. Jättekraft.

Men det var inte bara Ibrahimovic som missade småsaker. PSG-lagkamraterna vred inläggen fel, tappade boll, missade.

Och när kvarten var kvar började Dario Cvitanich dribbla och sysselsätta PSG-försvaret. Blev av med bollen, tog tillbaka den, gjorde tunnel på Gregory van der Wiel och efter lite kamp kring målområdet gjorde Eric Bautheac 1-0 för Nice.

När sen Zlatan gjort hållfasthetsläxan med målnätet med ungefär tio minuter kvar, fick hemmapubliken se ytterligare ett snyggt mål. Valentin Eysseric sköt på volley efter ett långt inlägg och gjorde segermålet.

Lyon vann mot Montpellier med 1-0 och leder nu ligan med fem poäng. PSG ligger trea på samma poäng som St Etienne som är tvåa.

Mer läsning

Annons