Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Whitney Houston hyllas igen - på Folkets Park i Örnsköldsvik

Övik Big Band med solisten Karin Öberg hyllar åter igen Whitney Houston.
Och åter igen gör man det på Folkets Park.
– Danssalen har stått oanvänd fram till nu, menar Bosse Lundquist.

Hyllningskonserten i fråga hålls den 2 mars och platsen är alltså omtalade Folkets Park i Örnsköldsvik – vars framtid som nöjesplats varit osäker med tanke på försäljningen av fastigheten.

– Nu är det ett fastighetsbolag med anknytning till församlingen Trons Sköld som äger fastigheten. Det drivs bland annat en förskola i lokalerna, men stora danssalen står oanvänd, fram till den 2 mars då vi gör en repris på vårt tidigare hyllade Whitney Houston-arrangemang. De nya ägarna till Parken har ställt sig positiva till hyllningskonserten, berättar Bosse Lundquist i Övik Big Band.

LÄS ÄVEN: En riktigt magisk afton med ÖBB

Senast Övik Big Band och solisten Karin Öberg gjorde en hyllningskonsert till Whitney Houston var i samband med hennes bortgång under våren 2012.

– Den konserten blev mycket uppskattad och nu kan de som inte fick plats förra gången få en chans igen. Det är inte ofta det är utsålt på Parken, som senast när ÖBB och Karin gjorde succé, men kanske är det dags igen, säger Bosse Lundquist.

LÄS ÄVEN: Kavalkad av soulklassiker på Folkan

Självklart kommer det erbjudas det mesta och bästa av Whitney Houston under kvällen i fråga. Förutom ÖBB och Karin Öberg uppträder även musiker från Mellansels Folkhögskola och förtjänsterna från servering i pausen går oavkortat till humanitärt arbete bland utsatta kvinnor i Pakistan.

– Övik Big Band har för avsikt att bjuda på ett antal mitt i veckan-konserter under året. Nästa stora satsning blir hyllningen till Queen i slutet av april, säger Bosse Lundquist.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter