Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vintermara med sex band

Ytterligare en dansmara nalkas på Folkets Park i Örnsköldsvik.
Nästa helg hålls Vintermaran - med hela sex orkestrerar på två danskvällar.
– Maran återvänder åter till stan, konstaterar Lars-Erik Jonsson.

Dansmarorna i Örnsköldsvik har alltid varit populära och välbesökta och nästa helg är det återigen dags - denna gång kallas evenemanget Vintermaran.

På två kvällar, nästa fredag och lördag, kommer totalt sex orkestrar att uppträda under de två kvällarna. På fredag spelar Blender, Jannez och Zlips. På lördag lirar Expanders, Umbrella och Voyage.

Vintermaran är uppföljningen på den succéartade återkomsten i september i fjol, då dansmaran återvände till Folkets Park efter utflykten i Härnösand. Faktum är att maran firar jämnt år 2015.

– Evenemanget som sådant 20-årsjubilerar faktiskt denna gång, berättar Lars-Erik Jonsson, som driver arrangerande Lejonsson Nöjesproduktion.

Huruvida nästa helgs Vintermara blir den sista maran för den här gången eller om det är starten på en ny dansera är dock oklart.