Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vinst för Härnösand i sista matchen innan uppehållet: "En jättekonstig match"

Två mål och seger för Härnösands FF i matchen mot Ånge. Trots seger levde matchen inte upp till förväntningarna enligt tränare Niclas Hälldahl. "Ånge bjöd inte upp till fotboll på det sätt man kan önska", säger han.

Det blev seger för Härnösands FF i den sista matchen innan uppehållet. Målgörare i matchen var Adrian Borostean och Stefan Lagergren.

– Det var en jättekonstig match. Det blev väldigt mycket försvar för Ånges del. Vi hade ett gigantiskt bollövertag rakt igenom, säger tränare Niclas Hälldahl.

Trots att matchen inte levde upp till förväntningarna är Hälldahl nöjd.

– Det är ju alltid skönt att vinna. Ånge gjorde så gott de kunde, men som det ser ut i dag skiljer det en division mellan lagen. Det blev ingen riktig fotbollsmatch.

Inför uppehållet kommer Härnösands FF fokusera på den fysiska delen och lagkänslan.

– Vi är starka fysiskt och det som gäller under uppehållet är att gnugga lagkänslan, säger Niclas Hällgren.

När matcherna återgen drar igång är målet att vara kvar i toppen av tabellen.

– Vi ska naturligtvis försöka vara med i den absoluta toppen. Vi går för att vinna varje match som är kvar. Klarar vi det är det fantastiskt bra och om det blir så att vi förlorar någon försöker vi vinna resten. Det är bara att titta uppåt.