Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vildriket del 7 – Året med björnfamiljen

Det har gått ett helt år sedan björnungarna föddes och i veckans avsnitt gör vi en tillbakablick för att se vad som har hänt under året, och vi tar reda på vad som händer nu.

I det här avsnittet av Vildriket ska vi summera björnungarnas första år och vi tar bland annat reda på vad björnarna gjort under sommarhalvåret, och vilken mat de tycker är godast.

Givetvis tittar vi också in i idet där det varit en väldig aktivitet under vintern.

Vi tar reda på varför de har svårt att komma till ro, om det är farligt för en björn att vara vaken hela vintern och så reder vi ut mysteriet med var björnarna tar vägen när de inte syns i björnkameran?

Vill du se vad som händer i just nu kan du titta in i idet. Via björnkameran kan du följa björnarna, dygnet runt, hela vintern.

Pratar djur de när de stångas och vad drömmer björnar om? Se när några av Vildrikets yngre tittare svarar på kluriga frågor om djur .

Om du sett veckans avsnitt vet du svaret på frågan som du hittar här . Var med och tävla om fina priser.

Har du missat tidigare avsnitt av Vildriket? Lugn, alla delar och massor av annat finns på Vildrikets egen sida.