Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktigt mål av Zuccarello sänkte Buffalo inatt

Förre Modospelaren Mats Zuccarello hade lekstuga när hans Rangers slog Buffalo på bortaplan i natt, dock utan Henrik Lundqvist mellan stolparna den här gången.

Henrik Lundqvist vilas på grund av nackproblem efter krocken i förra veckan och Antti Raanta klev i stället in som burväktare under matchen mellan New York Rangers och Buffalo Sabres inatt.

LÄS MER: Henrik Lundqvist lämnade isen skadad – efter raseriutbrott: se vad som hände här

Rangers har inte förlorat back-to-back sedan i december och Raanta gjorde sitt för att den sviten skulle fortsätta. Han gjorde 34 räddningar i nattens möte medan Mats Zuccarello gjorde ett viktigt mål och två assist.

Rangers hade klämt in en ledning med 3 mål mot 0 i den andra perioden. Men Sabres fick in två sena mål i den perioden och satte in allt de hade i den tredje. De kunde inte rå på Raanta som räddade 19 skott under perioden.

Zuccarellos assist gick till Derick Brassard i den åttonde minuten och gav Rangers en ledning med 1-0 och Brassard hans 24:e mål för säsongen. Därefter gjorde han själv 0-2 i den femte minuten i andra perioden, hans 22:a för säsongen, på pass från Derek Stephan.

– Det var ett panikskott. Jag sköt och det gick in, men det kan jag ta, säger norrmannen till NHL.com.

Slutresultatet blev 2-4 till Rangers.

Mål Rangers

1:a perioden: Derick Brassard 7.30 (24), 2:a perioden: Mats Zuccarello 4.38 (22), Jesper Fast, 6.05 (10), 3: perioden: J.T. Miller, 19.00 (18)

Mål Sabres

2:a perioden: Sam Reinhart 10.12 (19), Johan Larsson 16.10 (6)