Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi behövde studsa tillbaka"

Gottne tog en viktig seger efter fyra raka matcher utan vinst. Detta efter dubbelt engelskt i målprotokollet.
– Huvudsaken var att vi vann, säger tvåmålsskytten Rhys Harbottle.

Efter en tuff period där Gottne har närmast sig nedflyttningsstrecket lyckades laget på lördagen ta en trepoängare mot Timrå.

– Äntligen. Det är jätteskönt. Vi behövde studsa tillbaka och gjorde det när vi behövde det som mest, säger Gottnes tränare Andreas Elfving.

Hur har den senaste tiden varit?

– Vi har tappat jättemycket i vårt positionsspel och det har vi jobbat med på träningarna. I dag var det dessutom ett annat spelsystem och det var inte prickfritt, men det finns alltid saker att jobba på. Det blir lättare om det finns en trygghet vilket en seger kan innebära.

Pricken över det berömda i:et var engelsmannen Rhys Harbottle som från sin offensiva yttermittfältsposition lyckades sätta dit både sitt första och andra mål i Gottnetröjan.

– Förhoppningsvis kan vi klättra i tabellen nu. Vi har haft det tufft på slutet så jag hoppas kan vi bygga vidare på det här, säger Harbottle.