Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi är starkast tillsammans, Modosupportrar

Det blev en euforisk spännande inramning mot Frölunda i Fjällräven center, för att äta ikapp Rögle och hota dem in i det sista! Ett stort engagemang av Modoklacken från spelminut ett. Ni visade ett stort engagemang som verkligen gav Modo hoppet om en tajt slutstrid att eventuellt slippa kvala. Stort grattis Modo Hockey till andra segern mot topplaget Frölunda!

I min förra insändare pratade jag om att Modo Hockey verkligen behöver vårt stöd i dessa tuffa tider – jo tack, denna match är ett fint exempel på hur vårt älskade hockeylag går mot en fin och fruktansvärt viktig seger mot tabelltvåan Frölunda.

Läs också (insändare): Kolla upp vad en spelare går för innan det skrivs kontrakt

Nu fortsätter vi på den inslagna vägen mot säker mark – nu återstår det att se om vi har flytet med oss. Under tiden behövs vi alla supportrar med stort hockeyhjärta och engagemang som ni visade i matchen. Fortsätt stötta in i det sista. Vi är starkast tillsammans, supportrar – GLÖM INTE DET.

I med- och motgång, för alltid Modo Hockey. Tusen tack!

Chrille

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel