Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vattenläcka i Själevad – störningar i vattenleveransen förväntas

Under onsdagen kommer det att uppstå störningar i vattenleveransen i Själevad i Örnsköldsviks kommun. Störningarna beror enligt Miva på en vattenläcka som kan hålla igång enda fram till 16.00.

Annons

Vid 10.00 på onsdagen meddelade Miva på sin hemsida att det uppstått en vattenläcka i Själevad i Örnsköldsviks kommun. Vattenläckan innebär att det kan uppstå störningar i vattenleveransen för vissa kunder.

Miva meddelar att en efter en driftstörning kan vattnet vara grumligt eller missfärgat, något som kan åtgärdas genom att spola kallvatten på flera tappställen i hemmet. Tiden varierar från flera minuter upp till en halvtimme, efter det ska man som kund kontakta kundservice.

Vattenläckan beräknas vara åtgärdad vid 16.00 under onsdagen och ska drabba kunder i Själevad och eventuellt intilliggande områden. Hur många kunder som drabbas exakt framgår inte.