Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västerviks drag efter Wahl – värvar in poängspruta

Mitch Wahl är klar för Oskarshamn.
Nu kan Hockeypuls berätta att Västervik fortsätter att vara aktiva på marknaden. Väsbys Calle Åsell har nämligen skrivit ett kontrakt med klubben.
En nyhet som vt.se även skriver om.

Västervik ligger inte på latsidan dagen innan deadline.

Under tisdagen kunde MrMadhawk berätta att Mitch Wahl lämnar för konkurrenten Oskarshamn. Något som uppgifter till Hockeypuls nu även bekräftar.

Läs mer: Hockeypuls Allsvenskan utvecklas – här är förändringarna: "Bättre än tidigare"

Dessutom värvar klubben in en spelare från Hockeyettan. Väsbys Calle Åsell har kritat på ett kontrakt med VIK. VT-sporten skrev om nyheten under tisdagen, och Hockeypuls uppgifter bekräftar att Åsell är helt klar för Västervik.

22-årige Åsell har tidigare spelat i Hockeyallsvenskan för Vita Hästen, Timrå och AIK. Denna säsong har forwarden gjort 29 poäng på 33 matcher i Hockeyettan.

Calle Åsell förväntas presenteras av Västervik någon gång under eftermiddagen. Enligt en källa till Hockeypuls jobbar klubben även för att få in ett till nyförvärv innan deadline.

Läs mer: Profilerna hyllar Hockeypuls Allsvenskan: "Är imponerad – använder appen varje dag"