Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En fantastisk kväll på hotellet – se alla bilderna från studentbalen i Sollefteå

Vad är väl en bal på slottet, förlåt hotellet uppe på höjden, med en magnifik utsikt över ett soligt Sollefteå?
Det är helt fantastisk.

Annons

BILDEXTRA: Se alla bilderna från studentbalen i Sollefteå

Det var det samlade intrycket vi fick när vi minglade runt bland 120 tjusigt uppklädda ungdomar, tjejer och killar, som gjorde sig redo för studentbalen i Sollefteå 2016.

Wilma Sjölén, Simon Lilljenberg, Niklas Engman, Belmin Dervisevic, Emma Nilsson och Selicia Strindlund.

– Vi har förberett oss någon månad och det har nog många genom att fixa klänningar, boka frisörer och allt annat som hör till, sa Felicia Rullander.På frågan om vad som var allra viktigaste med kvällen fick vi skiftande svar. En del hade mest fokus på sällskapet, andra framhöll mat och dryck, många såg fram emot stunden på dansgolvet och andra längtade efter….ja precis allting.

Glada miner präglade hela studentbalen i Sollefteå.

Läs också: Gymnasieelever kan erövra världen i miljötävling

Hela festen började på eftermiddagen i stadsparken dit många av studenterna anlände i äldre, men ack så tjusiga amerikanare. Gemensamt för alla var dock att de kom, såväl grabbar som tjejer, uppklädda i tjusiga klänningar och eleganta kostymer, och frisyrerna hade gått hem i precis vilken modetidning som helst.

Lukas Åslund showade med Melinda Andersson

I parken förevigades de tjusiga ungdomarna på bild, både enskilt och i grupper, och det var mycket prat om skolminnen och skratt som för övrigt präglade hela den här studentbalen.

Lärare, föräldrar, syskon och övrig släkt i full färd med att fotografera studenterna.

Läs också: Framtidens gymnasium på Gudlav Bilder-skolan – satsning på 130 miljoner kronor föreslås

Många tjusiga assocearer såg vi på studentbalen.

På Hallstaberget hade röda mattan rullats fram och där var det fortsatt mingel med bubbeldryck i glasen innan det var dags att sätta sig till bords och avnjuta en trerätters middag som bestod av:

Förrätt: Lufttorkad skinka med melonsallad.

Varmrätt: Helstekt fläskfilé med rödlökskaramell och bearnaisesås, friterad morot och rostad potatis.

Efterrätt: Två olika sorbet i rånkorg.Till sist var det dansen som pågick långt in på småtimmarna på en studentbal som var, ja helt fantastisk.

Mer läsning