Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den glade brevbäraren gav ut diktbok: "Man kan väl säga att drömmen blivit verklighet"

I Sollefteå med omnejd är Stefan Domeij mest känd som den glade brevbäraren. Vad många inte känner till är att han gillar att skriva dikter också.

Annons

Brevbäraren Stefan Domeij i Sollefteå har gett ut en diktsamlöing.

Det har nu utmynnat i att Stefan debuterat i bokbranschen genom att ge ut en samling som heter "Dikter mellan himmel och jord".

– Jag har alltid tyckt om att skriva dikter. Redan på mellanstadiet skrev jag dikter i samband med bland annat födelsedagar och skolresor.

– Efter förfrågningar om jag inte skulle samla dem i bokform har jag funderat på det en hel del jag också. Så nu kan man väl säga att drömmen blivit verklighet, berättar "postisen" Stefan Domeij.

Av 200 exemplar är redan hälften sålda och det finns planer på att utöka upplagan om intresse finns. Detsamma gäller en uppföljare i framtiden.

– Jag har redan material som skulle fylla mycket i en ny bok, avslöjar han.

Stefan Domeij är dock inte bara känd som brevbärare och författare av dikter i Sollefteåområdet. Han är också en matkonstnär och en frontfigur att marknadsföra många av sina delikata måltider på facebook.

Kan det möjligen vara så att nästa utgåva från dig blir en bok med matrecept?

– Nej, stopp där, det är inte aktuellt. Men precis som jag gillar att skriva med pennan tycker jag om att laborera med mat vid spisen.

Mer läsning

Annons