Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Måns Zelmerlöw kommer till Fjällräven Center – bara Modos medlemmar får köpa biljett

Måns Zelmerlöw spelar på tioårsjubileet av Fjällräven Center i augusti. Men bara för Modo Hockeys medlemmar.

Annons

Som Allehanda.se tidigare rapporterat kommer tioårsjubileet av Fjällräven Center att firas ordentligt den 27 augusti med flera gäster och uppträdande av Måns Zelmerlöw. Men det är ett slutet event enbart för Modo Hockeys medlemmar.

– Vi har arbetat med medlemstjänsten under en lång tid och medlemsaftonen blir den första större grejen vi gör för våra medlemmar, säger Frank Eriksson, Modo Hockeys press- och marknadschef.

Medlemsaftonen i Fjällräven Center är en del i utvecklingen av medlemskapet i Modo Hockey. Eriksson berättar att de arbetar med att skapa mervärde i medlemskapet genom att ordna olika rabatter, göra medlemskortets giltighet även på andra stället och anordna evenemang likt det kommande i augusti.

Vill man se konserten behöver man alltså bli medlem för att få boka, men Eriksson poängterar att alla är välkomna att bli medlemmar.

– Medlemskapet för en vuxen kostar 300 kronor och då är man medlem i ett helt år. Bokar man sedan den billigaste bronsbiljetten till medlemsaftonen blir den totala kostnaden 450 kronor, säger Frank Eliasson.

Finns det inte en risk att det blir en del tomma platser när man kräver medlemskap?

– Nej, vi tror snarare att man måste vara snabb med att boka om man vill ha en biljett. Det finns 4500 biljetter och vi har fler medlemmar än så, säger Frank Eriksson.

■ ■ För mer nyheter om Örnsköldsvik, klicka här – och följ Allehanda.se på Facebook.

Vill du se Måns Zelmerlöw på Fjällräven Center i augusti behöver du först bli medlem i Modo Hockey för att få köpa en biljett.

Mer läsning