Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kempe återförenas – med floppcentern

Det vore synd att säga annat än att T.J. Hensick hade en jobbig sejour i Modo Hockey för tre säsonger sedan. Nu blir amerikanen på nytt lagkamrat med Adrian Kempe, i AHL.

Annons

Adrian Kempe och T.J. Hensick kan komma att spela i samma kedja nästa säsong.

Historien om T.J. Hensicks säsong (läs: halva säsong) i Modo 2013/2014 har berättats åtskilliga gånger och någon större anledning att breda ut sig om den finns nog inte i nuläget. Men kort sagt gick det inte som vare sig Hensick själv eller Modo hade tänkt sig och i början på januari 2014 fick han ta sitt pick och pack och lämna Ö-viksklubben.

LÄS OCKSÅ: Lista: Modos bästa – och sämsta värvningar

Han återvände till AHL, där han i mångt och mycket hållit till under sin seniorkarriär. Efter att i tur och ordning ha avverkat klubbadresserna Hartford Wolf Pack, Hamilton Bulldogs, Charlotte Checkers och Utica Comets har han nu gjort klart med en ny klubb för nästa säsong: Ontario Reign.

I Ontario återfinns tidigare Modospelaren Adrian Kempe som även han spelade för Modo 2013/2014 och nu alltså återförenas med T.J. Hensick.

Ontario gick till semifinal i Calder Cup den gångna säsongen men fick där se sig besegrade av Anton Forsberg och hans Lake Erie Monsters i fyra raka matcher.

Mer läsning

Annons