Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jazzkonsert i Alne församlingsgård

Annons

Örnsköldsvik

Arnäs församling i samarbete med Perdido jazz och blues hade arrangerat en fin Jazzkonsert med Jonas Öbergs trio och sångaren Larsa Eriksson i Alne Församlingsgård lördagen den 3 februari.

Jonas Öberg med trombonen, Larsa Eriksson sång, Tobias Helén och Martin Eklöf.  Foto: Marianne Sundström.

Diakonen Ann-Christin Enberg hälsade välkommen samt informerade att intäkterna för dagen går till svenska Kyrkans internationella arbete. Sångaren Larsa Eriksson som gjort många låtar i sina dar berättade om en period när han skrev väldigt mycket och drabbades av skrivkramp. Det var inte roligt.

Erinrade om en låt han skrev till sin nyfödda dotter Myra för ett antal år sedan ”Girl like you”. Den fick åhörarna lyssna till och andra fina njutbara jazztoner. "Kanske du haft en plan.” Tänkvärt. Synd på en så fin konsert att inte flera kom för de gick verkligen miste om något fantastiskt fint. Det var en vacker solig och kylig vinterdag som tävlade med till exempel en fin konsert inomhus i Alne.

Ann-Christin avslutade det hela med att tacka de medverkande, åhörarna och kökspersonalen som gjort i ordning härliga smörgåsar till kaffet samt läste till sist en betraktelse av Tomas Sjödin.

Marianne Sundström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons