Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

E-tidningen: Tre meter lång soffa från 1800-talet – ett anrikt tillskott hos Mjälagårds loppis

En stor pampig mahognypjäs har tagit plats på den 700 kvm stora loppisen utanför Bjästa. Soffans historia går bara att spekulera i men av allt att döma har den inte tillhört vem som helst. Om detta och mer kan du läsa om i söndagens e-tidning.

Annons

Mer läsning i söndagens e-tidning:

Reportage: I Sverige återvinns 20 000 konserverburkar, men vad som händer efter sopsorteringen är det få som vet. När konservburkarnas väg från återvinningskärlet följdes visade det sig att de bland annat höjer temperaturen på badvatten.

Kultur: Fotografen Esko Männikkö turnerar sedan 2014 med utställningen "Time Flies" som vid varje utställningstillfälle byter skepnad. Han blandar humor och tragik i sina fotografier men lämnar tolkningen åt betraktaren; "Du skrattar först och gråter sen".

Dessutom: Ny krönika av Maria Norberg Juuso: "Erotiken dör under juni, juli och augusti"

Vill du ha tillgång till e-tidningen? Så här gör du om du redan är prenumerant: Har du aldrig tidigare loggat in behöver du börja med att skapa din personliga inloggning. Det gör du genom att gå in och aktivera ditt konto.

Ange ditt personnummer och postnummer. Det är viktigt att det personnummer som du anger är detsamma som uppgavs när prenumerationen tecknades.

Ange din e-postadress och välj ett lösenord. Din e-tidning visas nu under valet E-tidningen i menyn Kund, längst uppe i högra hörnet på sajten.

Du kan även ladda ner vår speciella e-tidningsapp som är utvecklad just för smarta mobiltelefoner och surfplattor. Med appen kan du läsa e-tidningen även när du inte är uppkopplad.

Har du Iphone eller Ipad, gå till App store, har du Android-mobil eller -platta, gå till Google Play. Sök på Tidningen Ångermanland eller Örnsköldsviks Allehanda.

Är du inte prenumerant? Här kan du teckna en egen prenumeration.

■ ■ För mer nyheter från Ångermanland varje dag – följ Allehanda.se på Facebook.

Mer läsning

Annons