Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Varning om översvämning på E4 i Härnösand

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

En översvämning orsakade under natten problem i trafiken på E4 i höjd med Trafikplats Rosenhill i Härnösand. Men vid 06-tiden var det full framkomlighet igen. Orsaken till översvämningen var mycket regn på kort tid.

Ingen av de tre sändningarna i SVT Västernorrlands lokalnyheter nådde ut till tittarna i går kväll. Nyheterna skulle för första gången sändas från Luleå istället för Umeå, men något gick fel.

En timmerbil blev av okänd anledning stående på länsväg 335 väster om Sidensjö och bilister på vägen uppmanas vara uppmärksamma då släpet syns dåligt.

Därför minskar cellproven i Västernorrland – nu gör landstinget en kraftinsats.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Multivitamintabletter som säljs till gravida är en "onödig kostnad" för de allra flesta, visar en analys av flera studier. Gravida kvinnor beskrivs som en enkel målgrupp.

Fyra män döms till sammanlagt över 21 års fängelse för narkotikainnehav. I januari ertappades männen utanför Borås med en bil som hade över 20 kilo amfetamin i bagageutrymmet.

Internationellt:

Tre anställda inom det portugisiska flygvapnet omkom och fyra skadades när ett militärt Herculesplan började brinna strax före start på en flygbas söder om Lissabon.

Nästan nio av tio danskar vill förbjuda omskärning av pojkar, visar en undersökning.

Sport:

127 amerikanska friidrottare är klara för OS i Rio och det vimlar av guldkandidater i truppen.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons