Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Tre anhållna för knivhot och misslyckat butiksinbrott

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

En person befann sig i centrala Härnösand sent på torsdagskvällen när tre män knivhotade honom. Utifrån signalement kunde polisen sedan hitta männen som nu är anhållna.

Ett inbrottslarm på Dollarstore utlöstes vid 02-tiden under natten mot fredagen. En okänd gärningsman hade krossat entrérutan och delvis brutit upp dörren.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En mängd bilar sattes i brand på bara några timmar i Malmö under torsdagskvällen och natten till fredagen. Helikoptrar har använts i polisarbetet, bland annat med anledning av bränderna.

En man i 20-årsåldern har skadats i en skottlossning vid Jägersro i Malmö. Mannen ska ha fått en ytlig skottskada och behövde inte ambulanstransport.

Internationellt:

Tio anställda på det amerikanska kycklingföretaget Tyson Food, ett av världens största, får sparken efter att en djurrättsgrupp släppt en video som visar hur anställda plågar kycklingar.

Colombia och Venezuela är överens om att öppna gränsen mellan länderna, i begränsad omfattning för fotgängare. Senast förra året eskalerade ett bråket mellan länderna.

Sport:

För fyra år sedan blev det OS-silver – nu är det nära OS-fiasko. Sveriges handbollsherrar föll mot Slovenien med 24–29 och har inte längre avancemanget i egna händer.

Sarah Sjöström tog sin tredje OS-medalj i Rio – brons på 100 meter fritt.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Adrian Sadikovic

Henrik Sjöström

Mer läsning

Annons