Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Sten kastades på utryckningsfordon och bastuflotte havererade

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

Polisen ser allvarligt på en händelse i Forsås vid länsgränsen väster om Junsele i natt, där en okänd person kastade en sten på räddningstjänstens utryckningsfordon så framrutan spräcktes. Händelsen inträffade när räddningspersonalen gav akutsjukvård åt en sjuk person.

Sex personer blev fast på en bastuflotte utanför Köpmanholmen efter att motorn havererat.

Det var en förhållandevis lugn fredag på Urkult – men flera personer misstänks för narkotikabrott och ett sexuellt ofredande har anmälts.

Har du planerat att besöka festivalen Sensommar i Sundsvall i kväll? Vid midnatt meddelade kvällens internationella dragplåster Ruby Rose att hon tvingas ställa in sin spelning på grund av halsfluss.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Sent i går kväll fick polisen larm om ett väpnat rån mot ett större hotell i centrala Helsingborg.

En man i 35-årsåldern fick föras till sjukhus med ambulans natten mot lördag med ett tio centimeter långt jack i huvudet efter att ha misshandlats med en brandsläckare i Surahammar.

Internationellt:

Mer än 100 djur har dött på Taoyuan internationella flygplats i Taiwan sedan de lämnats i containrar utan ventilation.

Den årliga Prideparaden som skulle ha hållits i Uganda under helgen har skjutits upp sedan en minister ska ha sagt att deltagarna i paraden får skylla sig själva om de attackeras.

Sport:

Jefimova till OS?– Konkurrent till Jennie Johansson. Den ryska bröstsimstjärnan Julia Jefimova ser ut att få simma i Rio-OS trots allt, att döma av ett meddelande på hennes Instagram-konto.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons