Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Personbil krockade med motorcykel i Bräcke – man från Kramfors avled

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

En 55-årig man från Kramfors avled efter en trafikolycka i Bräcke på lördagen. Under natten bekräftade polisen att han var hemmahörande i Västernorrland och att anhöriga är underättade.

Annars rapporterar polisen om en lugn natt i länet.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett eller flera skott har avlossats mot polishuset i Rosengård i Malmö. Det är oklart när det har hänt då ingen har larmat om skottlossning.

Strax efter midnatt fick polisen larm om ett bråk på Vaksala torg i centrala Uppsala. En man hade slagits blodig med ett kamerastativ.

Internationellt:

Fler än 100 människor har dött och 100 saknas efter översvämningar i norra Kina. Nu kritiseras myndigheterna för hur katastrofen har hanterats.

Efter masskjutningen i München kräver Sigmar Gabriel, vice förbundskansler och ordförande för socialdemokratiska SPD, hårdare vapenlagar.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Adrian Sadikovic

Henrik Sjöström

Mer läsning

Annons