Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Inbrott upptäcktes under natten på Övik Marina

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

En berusad och blodig 43-årig man omhändertogs. Mannen är dessutom misstänkt för skadegörelse.

Inbrott hos Övik Marina under natten mot fredag.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Befarad drunkning i Gnosjö. Två äldre män var ute och fiskade när båten troligen kapsejsade, rapporterar Värnamo Nyheter.

Attack mot asylboende. Två personer misshandlades och blev slagna med tillhyggen. Den ena blödde kraftigt från huvudet och den andra är knivskuren i benet.

Internationellt:

FN ställer tillfälligt in hjälpleveranserna till staten Borno i Nigeria, ett tidigare fäste för den extremistiska islamistgruppen Boko Haram, sedan en hjälpkonvoj har attackerats, uppger FN:s barnfond Unicef.

Brittiska konsumenters förtroende för ekonomin har haft sitt största tapp på mer än 26 år efter britternas omröstning om EU-utträde.

Sport:

Henrik Stenson gjorde en bra runda när PGA-mästerskapen började och är delad femma. Tätt efter är David Lingmerth som är delad nia.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons