Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Blodig kvinna sökte hjälp på camping – man från Örnsköldsvik gripen för misshandel

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser i Ångermanland. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder under natten.

En blodig kvinna sökte hjälp på camping i Sundsvall – man från Örnsköldsvik gripen misstänkt för misshandel.

Under torsdagskvällen blev en aggressiv man skjuten av polis i Fagervik i Timrå. Ett vittne till skottlossningen berättar: "Jag hörde poliserna skrika inne i huset".

Ebrahem har aldrig fått träffa sin son – har fastnat i ett Moment 22 där ingen tar ansvar

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sv erige:

Fyra poliser har skjutits till döds och tio skottskadats vid en demonstration i Dallas i USA. Demonstrationen var en reaktion på polisens brutalitet mot svarta misstänkta.

En beväpnad man i 40-årsåldern sköts till döds av polis i Viksjö, norr om Stockholm, efter att ha hotat både polis och en annan person.

Jordbruksverket har ett stort underskott och måste spara 100 miljoner kronor av sin totala förvaltningsbudget på 500 miljoner kronor.

Internationellt:

En självmordsattack mot en shiitisk helgedom dödade minst 30 personer och skadade 50 i Balad, ungefär sju mil norr om Bagdad.

13 personer har omkommit och 28 har skadats i en krock mellan två bussar på en motorväg mellan huvudstaden Khartoum och staten Jazeera i Sudan.

Sport:

Antoine Griezmann blev stor matchhjälte med sina två mål när Frankrike besegrade Tyskland i semifinalen. Frankrike spelar därmed EM-final mot Portugal på söndag.

15-åriga Julia Engström gjorde i dag majordebut som yngsta svensk någonsin. Och det blev succé direkt när hon gick runt US Open-banan på par.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss: Facebook: Allehandamedia

Sofia Forell

Pontus Hellsén

Mer läsning

Annons