Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: 28-årig man gripen för misshandel på sin partner

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

En 28-årig man greps under natten för misshandel på sin partner i Örnsköldsvik. Misshandeln ska ha ägt rum strax efter midnatt i parets gemensamma bostad.

Räddningstjänsten larmades om en bil som brann i Lunde, Kramfors sent på lördagskvällen. Inga personer fanns i närheten och elden kunde släckas snabbt.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En 48-årig kvinna överfölls på lördagskvällen på väg hem i Stockholms kommun. Hon slet sig loss och lyckades fly till sin bostad. En man greps senare för våldtäktsförsök.

Brandmän har dragit upp en person ur vattnet efter ett larm om ett drunkningstillbud i Östhammars kommun i Uppland. Personen blev förd till sjukhus.

Internationellt:

Sju personer i samma familj, inklusive två minderåriga, har skjutits till döds i den våldsutsatta delstaten Guerrero i Mexiko.

Många dödades i gränssammandrabbningar mellan Saudiarabien och Iran. Sju saudiska soldater och "dussintals" Iranstödda jemenitiska rebeller har dödats.

Sport:

Efter bara fyra minuter gjorde Zlatan Ibrahimovic mål för Manchester United i matchen mot Galatasaray.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Adrian Sadikovic

Julia Andersson

Mer läsning

Annons