Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Publiksuccé när Nylands Järn gav järnet i Konvaljparken

Ingen sommar i Kramfors utan sommarkvällar i Konvaljparken. Den vackra naturen, aktiviteter för barn, den fina stämningen och det digra musikprogrammet gör Konvaljparken till ett självklart utflyktsmål under juli månad.

Annons

Här gräddas det kolbullar.

Musikprogrammet inleddes trevande förra fredagen med 3 is a crowd. Det kalla vädret avskräckte förmodligen många då.

Magnus Engqvist.

I kväll var vädret gynnsamt och det fortsatte med singer - songwritern Magnus Engqvist och det lokala kultbandet Nylands Järn. Publikuppslutningen var mycket bättre denna gång. Det ska vara osagt om det var publikrekord, vilket Fredrik Högberg hävdade, men det gör han varje gång Nylands Järn uppträder.

Mycket folk var det i alla fall.

Fredrik Högberg i högform.

Magnus Engqvist var först ut med tre låtar. Och hoppade sedan in ytterligare en gång och framförde sin hitlåt New York tillsammans med Nylands Järn, och var sedan också med på avslutningsnumret, bandets virala succé Här i Kramfors, en låt som över 130 000 har lyssnat på genom facebook.

Nylands Järn spelade sina klassiska låtar, och med en Fredrik Högberg i högform kunde det inte annat än att bli en bejublad publiksuccé.

Storpublik i Konvaljparken.

Årets sommarkvällar i Konvaljparken följer det beprövade och framgångsrika konceptet från tidigare år. Underhållning från scen, försäljning av kolbullar, tunnbröd och kaffe, lotterier med fina priser, badkiosken öppen med godis, glass och läsk. Och gratis parkering och entré.

Sommarkvällar i Konvaljparken fortsätter med två fredagar till. Näst på tur är countrybandet på uppåtgående Crash n´Recovery, och programmet avslutas av The Scramblers med Klas Norberg och Andrejs.

Nylands Järn.

Barn badar i Dämstasjön.

Mer läsning

Annons