Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Känd Kramforsbo vann 500 000 kronor på triss: "Jag ska köpa hängpimpineller till min fru"

500 000 kronor rikare blev en känd Kramforsbo på midsommarafton. Det var ABF-veteranen Rolf Eriksson som i direktsändning skrapade fram sin första stora spelvinst någonsin.

Annons

– Jag har fått massor av råd om vad jag ska göra av pengarna. Men det blir en ny värmepump oc h sedan ska jag köpa tio hängpimpineller till min sambo, säger Rolf Eriksson.

Många i Kramfors känner nog igen den nya trissvinnaren Rolf Eriksson.

Någon storspelare är han inte utan ursprunget till vinsten var några trisslotter han fick i julklapp.

Han vann lite på dem och köpte nya lotter för spelpengarna, men en del lotter blev liggande.

– Den 2 april hade jag suttit med datorn och beställt en resa till Åland med Byberg & Nordin. När jag lade undan datorn fick jag se lotterna och sa till min sambo "Nu ska vi väl skrapa fram lite fickpengar till resan".

Och så blev det verkligen. Det var en Dubbel-triss där tre tv-apparater dök upp redan på första lotten. Det innebär att man vinner en engångssumma på mellan 100 000 kronor och 5 miljoner kronor.

– Jag var helt inställd på att vara nöjd med 100 000 kronor och så blev det hela 500 000 kronor.

Rolf Eriksson som nog många känner igen som kommunpolitiker, PRO-aktiv och mångårigt ABF-ombud, har fått massor av gratulationer.

– Det är klart en häftig upplevelse. Att bli bjuden på resan, lyxhotell med middag och champagne på rummet var ju en upplevelse i sig bara det.

Mer läsning

Annons