Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gulf i Härnösand utsedd till årets butik på branschgala: "Vi har underbara kunder"

Gulf i Härnösand har blivit utsedd till årets butik på en branschgala i Göteborg under söndagen.
– Vi har underbara kunder som hela tiden peppar oss att hitta på nya lösningar, säger butiksinnehavarna Kristina, Angelica och Sophie Engström.

Annons
Bild: Jonas Bilberg

Gulf I Härnösand blev årets butik på företagsgalan i Härnösand i maj förra året.

För Plus-kunder: Gulf i Härnösand blev årets butik på företagsgalan: "Helt fantastiskt"

Nu har den återigen prisats som årets butik, denna gång på en gala som hölls i samband med Servicehandelsdagarna i Göteborg i under söndagen. Där tilldelades Gulf-macken priset som Årets Convenience-butik.

Tjejtrion Kristina, Angelica och Sophie Engström är innehavare av butiken.

- Vi älskar att jobba och har alltid varandra att bolla idéer med. Dessutom har vi underbara kunder som hela tiden peppar oss att hitta på nya lösningar.  Att vi de senaste åren fått uppmärksamhet i branschen för vår semmelförsäljning och våra utbyggnadsplaner, har också taggat oss, säger de, i ett pressmeddelade på Convenience Stores Swedens hemsida.

Vinnarna får följa med på en studieresa som Convenience Stores Sweden arrangerar nästa år, men det är ännu inte bestämt vart resan ska gå.

För Plus-kunder: Det galna semmelrekordet i Härnösand – 6 711 semlor såldes på Gulf: "Vi hade jätteköer"

Convenience Stores Sweden är en branschorganisation för företagare med bland annat servicebutiker, spel- och tobaksbutiker, kiosker, videobutiker samt gatukök, snabbmatsrestauranger och caféer.

Juryns motivering:

"Med en rakt uppåtgående försäljningsutveckling har de här företagarna lyckats skapa en verksamhet som saknar motstycke i den del av branschen som de verkar i. Varje år slår de nya rekord samtidigt som de bygger vidare för att sälja det som kunderna efterfrågar. Genom en nyligen genomförd ombyggnad har de på ett unikt sätt visat att en gammal bilverkstad mycket väl kan bli ett supermodernt restaurangkök. För övrigt säger vi bara: 40 000 semlor på fyra månader!"

Mer läsning

Annons