Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Emma från Nordingrå reser över haven: "Det här är mitt liv, det är inte en semester"

Från jobbet som au pair i London vidare till Florida, Panama och över Stilla havet mot Tahiti. Tjugoettåriga Nordingråbon Emma Marden lever ett liv många bara drömmer om. I dag kan du som är prenumerant läsa om hennes världsomsegling i e-tidningen.

Annons

Mer läsning i söndagens e-tidning:

Reportage: Veronica Wegård drabbades av elakartad cancer, och kämpar nu mot oddsen. "Jag ska fortfarande fixa det här. Men jag har många tankar kring min dotter. Att jag på något vis ändå måste ordna upp hennes liv om jag inte kan vara med. Jag måste försöka att ordna så att hennes framtid är säker."

Författarintervju: Deckarduon Anders Roslund & Börge Hellström bråkar och skäller ständigt på varandra och för tre år sedan var samarbetet i princip över. Men nu är de tillbaka med en ny bok – "Tre minuter".

Dessutom: Ny krönika från Åsa Jinder, intervju med mysikonen Ernst Kirchsteiger samt väder och aktuella radio- och tv-tablåer.

Vill du ha tillgång till e-tidningen? Så här gör du om du redan är prenumerant: Har du aldrig tidigare loggat in behöver du börja med att skapa din personliga inloggning. Det gör du genom att gå in och aktivera ditt konto.

Ange ditt personnummer och postnummer. Det är viktigt att det personnummer som du anger är detsamma som uppgavs när prenumerationen tecknades.

Ange din e-postadress och välj ett lösenord. Din e-tidning visas nu under valet E-tidningen i menyn Kund, längst uppe i högra hörnet på sajten.

Du kan även ladda ner vår speciella e-tidningsapp som är utvecklad just för smarta mobiltelefoner och surfplattor. Med appen kan du läsa e-tidningen även när du inte är uppkopplad.

Har du Iphone eller Ipad, gå till App store, har du Android-mobil eller -platta, gå till Google Play. Sök på Tidningen Ångermanland eller Örnsköldsviks Allehanda.

Är du inte prenumerant? Här kan du teckna en egen prenumeration.

■ ■ För mer nyheter från Ångermanland varje dag – följ Allehanda.se på Facebook.

Mer läsning

Annons