Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allt fler hudcancerfall – så här minskar du risken för att drabbas

Det har blivit trendigt att vara solbränd igen, och allt fler har dessutom råd att åka på solsemester. Därför ökar antalet hudcancerfall – och ökningen kommer att fortsätta enligt en färsk prognos. Men det finns några enkla tumregler för att minska risken att drabbas. Läs mer om våra solvanor och om hur du undviker att skadas av solen i söndagens e-tidning!

Annons

Mer läsning i e-tidningen:

Reportage: De bränner skogen – för djurens skull.

Mat & Vin: Matskribenten Anders Johansson bjussar på hett långkok från Jamaica.

Dessutom: Stor intervju med författaren Björn Runeborg vars nysläppta roman behandlar det nationella traumat Estoniakatastrofen, allt om helgens radio och tv samt färsk krönika från Åsa Jinder om det förtrollande klimakteriet.

Vill du ha tillgång till e-tidningen? Så här gör du om du redan är prenumerant: Har du aldrig tidigare loggat in behöver du börja med att skapa din personliga inloggning. Det gör du genom att gå in och aktivera ditt konto.

Ange ditt personnummer och postnummer. Det är viktigt att det personnummer som du anger är detsamma som uppgavs när prenumerationen tecknades.

Ange din e-postadress och välj ett lösenord. Din e-tidning visas nu under valet E-tidningen i menyn Kund, längst uppe i högra hörnet på sajten.

Du kan även ladda ner vår speciella e-tidningsapp som är utvecklad just för smarta mobiltelefoner och surfplattor. Med appen kan du läsa e-tidningen även när du inte är uppkopplad.

Har du Iphone eller Ipad, gå till App store, har du Android-mobil eller -platta, gå till Google Play. Sök på Tidningen Ångermanland eller Örnsköldsviks Allehanda.

Är du inte prenumerant? Här kan du teckna en egen prenumeration.

■ ■ För mer nyheter från Ångermanland varje dag – följ Allehanda.se på Facebook.

Mer läsning

Annons