Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vasaloppsfesten - följ den live på allehanda.se

Vasaloppet är så mycket mer än bara nio mil på skidor.
Vasaloppet är en dryg vecka med blåbärssoppa, valla och festligheter. På söndag avslutar vi veckan då vi sänder live-tv från Vasaloppet med start redan klockan 06.00 på morgonen.
– Vi kommer att erbjuda ett oroligt varierat innehåll med två livesändningar fyllda med uppladdning inför loppet, uppsnack med åkare och arrangörer och sedan tar vi tempen på både elit och motionärer i målområdet, säger Fredrika Hillervik, nyhetschef.

Följ skidfesten från början till slut på allehanda.se!

Nu på söndag, den 6 mars, är det äntligen dags för Vasaloppet. Nio mil ska avverkas med start i Sälen och mål i Mora. På startplatsen i Berga by, i Sälen, går startskottet klockan 08.00 för de 15 800 skidåkare som är anmälda. Vi är på plats och sänder live-tv från starten och vid målet i Mora.

Det första sändningen startar redan 06.00 och du följer den på www.allehanda.se. Det blir snack inför loppet med både inbjudna gäster och förväntansfulla åkare:

– Vi kommer dessutom att finnas ute efter spåret och rapportera under hela dagen. Söndagen blir fullmatad med Vasaloppet på hemsidan, säger Fredrika Hillervik.

Den andra sändningen startar 16.30 och den följer du också på www.allehanda.se. Då summerar vi årets Vasalopp tillsammans med arrangörer och åkare.