Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vännerna hyllar döde filmstjärnan

Annons

Hollywood sörjer Paul Walker. Kolleger som Vin Diesel, Ludacris och Dwayne "The Rock" Johnson uttrycker sin bestörtning över bilkraschen där skådespelaren och hans vän miste livet.

Paul Walker gjorde karriär som Brian O'Conner, en ledande roll i "Fast & furious"-filmerna. Den första filmen i serien kom 2001 och genom sex actionfyllda street race-äventyr har Walker spelat mot stjärnor som Vin Diesel, den skådespelande rapparen Ludacris och Dwayne "The Rock" Johnson.

Inspelningen av "Fast & furious 7" inleddes i september och Paul Walkers kolleger uttrycker nu sin sorg och bestörtning över den olycka som kostade skådespelaren livet.

"Vila i frid"

Vin Diesel postade en bild förställande sig själv och Paul Walker på Instagram och skrev en hälsning till sin vän: "Broder, jag kommer att sakna dig väldigt mycket. Jag är helt mållös. Himlen har fått en ny ängel. Vila i frid".

Paul Walker omkom på lördagen i en bilolycka när han färdades i en Porsche norr om Los Angeles, rapporterar amerikanska medier.

Dog i bilolycka

Han ska ha färdats som passagerare tillsammans med en vän i dennes bil. Enligt lokaltidningen Santa Clarita Signal började fordonet brinna våldsamt efter en kollision med ett vägräcke. Även föraren omkom i olyckan.

"Din ödmjuka ande kändes från första början, var du än helgade med din närvaro satte du ett avtryck", skriver Christopher "Ludacris" Bridges på Facebook.

Blev 40 år

Dwayne Johnson riktade sin hälsning till Walkers familj:

"All styrka, kärlek och tro till familjen Walker i denna svåra tid. Vi hittar styrka... i hans ljus. Älskar dig broder".

Paul Walker befann sig i Kalifornien för att delta i ett arrangemang för att samla in pengar till offren för tyfonen Haiyan i Filippinerna. Skådespelaren blev 40 år gammal.

Mer läsning

Annons