Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vägen mellan Ullånger och Nordingrå en testbana?

Vi far till månen och hem igen, men vi får inte till farbara vägar med alla dessa maskiner vi har till vår hjälp. Det verkar som snöröjningen inte får kosta något nu för tiden.

Jag kör buss mellan Ullånger och Nordingrå. Då dyker tanken upp. Har jag kört fel och kommit in på någon testbana för bilar? Likadant från Gallsäter till Mjällom. Det skramlar så i bussen att det går inte att föra ett normalt samtal. Detta skall jag sitta och lyssna på i timmar.

Man funderar på hur mycket som går sönder under en sådan tur. Det har hänt att elkablar vibrerat lös till dörren så att den inte gick att öppna eller stänga .

Det dras in på underhåll och plogning för att spara pengar! Skulle man börjar ploga tidigare så kom man ifrån att snön körs ihop. Det skulle bli mycket jämnare och finare vägar.

Man flyttar dyra reparationskostnader på privatpersoner. Ska det vara så 2016? En del var bättre förr!!

3G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel