Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utlånade talangen Erik Flood vägrar kommentera uppgifterna och sin framtid: "Det får Modo stå för"

Erik Flood vägrar kommentera om han brutit kontraktet med Modo.
I stället hänvisar han till sin agent, som hänvisar till Per Svartvadet, som säger att Flood inte rivit avtalet. När 19-åringen får höra det säger han bestämt:
– Det har jag inga kommentarer till. Det får Modo stå för.

SHL och Hockeyallsvenskan börjar lida mot sitt slut. Kvalstrider ska avgöras, vinnare och förlorare ska utses och bucklor ska delas ut.

I Mora, som leder slutspelsserien, spelar en 19-årig backtalang sin kanske roligaste hockey i karriären. Erik Flood har tidigare berättat om hur mycket han trivs i dalaklubben, som han varit utlånad till under hela säsongen från Modo.

Frågan är var Borlängesonen spelar nästa säsong. På transfer deadline day cirkulerade nämligen uppgifter om att Flood ska ha rivit kontraktet med Modo. Uppgifter som hans agent inte ville kommentera, utan i stället skickades bollen över till GM Per Svartvadet som dementerade.

– Han har inte brutit kontraktet, men jag vill inte kommentera enskilda spelare, sa han för ett par veckor sedan.

LÄS MER: Svartvadet om Erik Floods kontraktssituation

När Sporten träffar Moras nummer 23 i Smidjegrav Arenas katakomber är han inte särskilt pratglad. Flood vill helst inte prata om sin framtid – eller om kontraktet med Modo är brutet.

– Det har jag inga kommentarer till. Det får du ta med min agent.

Vi har pratat med din agent, som hänvisar till Per Svartvadet, och han säger att du inte brutit kontraktet. Stämmer det?

– Det har jag inga kommentarer till. Det får Modo stå för.

Kan det bli en förlängning med Mora?

– (Tystnad)... Jag vet inte.

Du vill inte prata om det alls?

– Nej.

Finns det någon anledning till varför du bara säger inga kommentarer och inte vill prata om det?

– Det har vi bestämt, att vi inte ska prata om det.

Du och din agent?

– Ja.

Det definitiva svaret på kontraktssoppan lär vi få när säsongen summeras om några veckor. Kommer Erik Flood stanna i Mora, återvända till Modo eller hitta en ny klubbadress?

LÄS MER: Agenten om Erik Floods kontrakt

LÄS MER: Flood och Sandin kan kallas hem till Modo från Mora