Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utdelning från BD fonden för fint initiativ för behövande

Barnens Dag har inför julen detta år haft ett samarbete med ”Jul från hjärta till hjärta”. Ett samarbete som blev mycket lyckat.

Det rör sig om en Facebookgrupp som startats av Monica Torstensdotter. Ett privat initiativ från henne som gjort att många barn och familjer fått stöd inför julen, i form av kläder, leksaker, samt presentkort för inköp av mat.

Ett otroligt fint initiativ tycker vi inom Barnens Dags föreningen. Fem dagar innan julafton kunde det konstateras att mindre än 50 familjer/barn redan fått stöd från gruppen. Som tack för det fina initiativet fick Monica motta en penninggåva.

Både PG Forslund från Barnens Dags föreningen och Monica Torstensdotter är överens om att försöka ha ett fortsatt samarbete kommande år. Vi siktar mot att kunna göra något för barnen under påskhelgen.

PG Forslund,

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel