Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Upphovsrätt

Allt material som publiceras på Allehanda.se faller under Örnsköldsviks Allehandas copyright, om inte annat anges.

 Det innebär att upphovsrättslagen reglerar nyttjande och ägande av materialet, den gäller i stort sett för alla typer av artiklar, texter, teckningar, annonser, grafik, rörliga bilder , stillbilder, annonser m m .

All kopiering, mångfaldigande, försäljning eller kommersiellt utnyttjande av materialet är förbjudet, om inte tillstånd har beviljats av Örnsköldsviks Allehanda. Kontakta chefredaktör Jimmie Näslund, 0660 - 295500.

Externa skribenter måste meddela eventuellt förbehåll mot elektronisk lagring/spridning.

På Allehand.se:s chattar och elektroniska anslagstavlor får användaren endast lägga in material som han själv äger upphovsrätten till eller har tillstånd att använda. Genom att användaren själv lägger in material så medger han därmed också att materialet får lagras och spridas elektroniskt.

De regler som gäller för publicering av material på Allehanda.se finns tillgängligt för alla. Samtliga användare anses därför ha tagit del av informationen.

Pressetiska regler

Precis som i den tryckta tidningen tillämpas de pressetiska reglerna också på nätet. Det ger möjlighet att vända sig till PO för prövning av publicering. PO/PON nås lättast på www.po.se , där ytterligare information finns.

Lagring av kontaktuppgifter

För att få din kommentar publicerad vill vi att du skriver ditt namn, adress och telefonnummer så vi kan komma i kontakt med dig om det uppstår oklarheter.

Allehanda Media - allehanda.se