Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Timrås Kent Norberg aktuell för Färjestad

Enligt uppgifter till Värmlands Folkblad är Timrås Kent Norberg aktuell som sportchef för Färjestad, när Håkan Loob slutar.
– Men jag har inte hört ett ord om det, säger Kent Norberg.

Kent Norberg är aktuell som sportchef i Färjestad med fokus på spelarrekryteringar. Just nu jobbar han som general manager för Timrå IK, men inte på heltid.

– Jag jobbar på ett fastighetsbolag och håller på med hockey på kvällarna. Jag älskar att jobba och känner att jag får ut det bästa av två världar, säger Norberg till Värmlands Folkblad.

När Kent Norberg får frågan om han inte är sugen på att komma tillbaka till SHL svarar han att det inte är någonting han har tänkt på.

– Det är ingenting jag har funderat på eftersom jag trivs jättebra där jag är nu.

Timrå och Färjestad har en god relation vad gäller FBK-spelare som lånas ut till Timrå. Bland annat har Färjestads Christoffer Forsberg, Ludwig Byström och Victor Ejdsell alla gjort inhopp i Timrå.

– Jag har haft lite kontakt med Leffe (Carlsson), men då har det handlat om spelare. Om den här tjänsten har vi inte haft någon kontakt, säger Norberg.

Stefan Larsson, VD i Färjestad, vill inte svara på huruvida Norberg skulle vara aktuell för klubben eller inte.

– Jag har inga kommentarer om den sportsliga organisationen, varken på det ena eller det andra, säger han till Värmlands Folkblad.

– Vi tar oss sakta men säkert framåt och parallellt tittar vi på olika kandidater till den sportsliga organisationen. Vi jobbar brett.