Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uddlöst Kramforsnollat av Junsele

Kramfors var det bättre laget, men det brast i effektiviteten mot ett försiktigt Junsele.
Så att matchen slutade 0-0 kändes ganska logiskt.

Annons

– Så här har det sett ut i flera gånger nu, suckade tränaren Per Larsson.

Det var också Alliansen som började bättre än motståndaren, forwarden George Landais hade tre hyggliga tillfällen före paus.

Junsele försökte och lyckades bitvis dra ner på tempot och laget klarade av att ha en hygglig kontroll på hemmalaget.

– Jag tycker att vi skapade tillräckligt för att vinna en sådan här match och bitvis såg det ganska bra ut också spelmässigt.

Kramfors hade också flera tunga pjäser borta, bland annat Jamie Steel, Jesper Forsberg och Filip Berggren. Det märktes på spelet över mittplan, som inte var lika energifyllt som vanligt.

Annars inledde gästerna den andra halvan riktigt optimistiskt, för att sedan bli mer tillbakatryckt av hemmalaget.

– Vi har ett tunt lag just nu och for hit för att åtminstone ta en poäng. Det lyckades vi med och ärligt, inte hade Kramfors så mycket i chansväg. Mest skott utifrån, okej vi hade väl lite tur i den andra halvleken, erkände Junseletränaren Kevin Spires.

Unge yttermittfältaren Pontus Larsson, spelade vårdat och får ett plus, i den första halvleken var forwarden George Landais företagsam, men han borde ha släppt bollen lite mer ofta. I den andra halvleken snurrade Peter Westin på topp friskt med Junseleförsvaret och var en hårsmån från att avgöra. Mittbacksduon Viktor Eriksson och Johannes Thelin var också stabila.

Valentin Ivahnenco, Simon Lundgren, Oleg Hilotii och Maxim Chiper, de bästa korten i Junsele.