Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tyskan pressad om graviditeten

Annons

Den morddömda tyska kvinnan pressades av åklagaren om sin påstådda graviditet när rättegången i Arbogamålet i dag gick in på sin åttonde dag i Svea hovrätt.

Det var tredje dagens förhör med kvinnan och åklagare Johan Fahlander fortsatte att ställa frågor om det barn som hon i mejl till styvpappan påstår sig ha fött åt honom.

Hon svarade inte alls på frågan.

Johan Fahlander fortsatte och ställde den raka frågan om hon verkligen fött något barn.

Åklagaren förklarade för kvinnan att ingenting stöder hennes påståenden om att hon varit gravid.

Kvinnan sade att hon inte vill kommentera några frågor om graviditeten.

Åklagaren släppte inte frågan om graviditeten utan pressade henne vidare om den tyske man som påstås ha adopterat barnet.

Styvpappan fick hösten 2007 ett mejl från den föregivne adoptanten, ett mejl som skrivits på en dator vars IP-adress går till den tyska kvinnans bostadsadress i Skarpnäck i södra Stockholm.

Åklagare Johan Fahlander hävdade att mejlet skrivits av henne själv.

Förhöret på torsdagen är kvinnans sista chans att övertyga rätten om att hon är oskyldig, men då måste hon minnas bättre och inte vägra svara på många av åklagarens frågor.

Hon har svårt att minnas och väljer att läsa högt om vad hon tidigare sagt i tingsrätten. Rättens ordförande vädjade till henne att berätta fritt och inte luta sig mot protokollet från förhandlingen i tingsrätten.

Mer läsning

Annons