Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Twist i ny "Game of thrones"-bok

Författaren George RR Martin har gjort sina läsare upprörda eftersom hans hett emotsedda sjätte roman i "Sagan om is och eld"-serien har försenats.

Nu avslöjar han att den kommande "The winds of winter" innehåller en twist som inte kan vara med i tv-serien "Game of thrones", som baseras på böckerna.

– Det är ganska uppenbart då den involverar några rollfigurer, varav en som är död i serien men inte i böckerna. Serien kan alltså inte göra det, tyvärr, eftersom de har dödat någon som jag inte har dödat, säger i en intervju med IGN, enligt The Guardian.

Serien har avvikit från böckerna tidigare, samtidigt är fans bekymrade att tv-seriens sjätte säsong kommer att avslöja händelser från böckerna.

– En del av de spoilers man kan stöta på i säsong sex kanske inte alls är spoilers, eftersom böckerna har avvikit och kommer att fortsätta göra det. Det är cirka 15 rollfigurer som är döda i serien men som fortfarande lever i böckerna, säger George RR Martin.

Sjätte säsongen av "Game of thrones" har premiär den 25 april.

LÄS ÄVEN: Är Jon Snow verkligen död? – Se nya "Game of thrones"-trailern här