Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Twilight-bolag ger ut Polanskis film

Filmbolaget bakom "Twilight"-filmerna har lagt vantarna på de amerikanska rättigheterna till de Roman Polanskis nya film "The ghost". Bolaget planerar att släppa filmen under första halvan av 2010, och ska dessutom ha sålt den till ett stort antal länder världen över.

Filmen handlar, ironiskt nog, om en man vars förflutna kommer i fatt honom. Pierce Brosnan spelar huvudrollen, och Ewan McGregor, Kim Cattrall och Tom Wilkinson medverkar också i filmen.

Förra veckan släpptes Polanski mot borgen från häktet i Schweiz till sitt hus i Gstaad i de schweiziska alperna. Där sitter han nu med fotboja i väntan på ett beslut om eventuell utlämning till USA.

Han greps i Schweiz i september på begäran av amerikanska myndigheter. Han har varit efterlyst i USA sedan 1978 då han flydde innan han fått ett straff utmätt för att ha haft sex med en 13-årig flicka.