Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två män anhållna efter grov stöld i Härnösand – hittades med stöldgods i dikeskörd bil i Timrå

Polisen hittade stöldgods vid en bil som kört i diket i Tallnäs i Timrå.
Föraren och passageraren misstänktes då för att ha stulit godset från en villa i Härnösand och männen greps därefter misstänkta för grov stöld.

Vid 14-tiden på måndagen fick polisen information om en bil som kört i diket i Tallnäs i Timrå och att föraren var misstänkt berusad.

Efter kontroll blev föraren, en man i 40-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning då han saknar körkort. Passageraren, en man i 35-årsåldern försökte springa därifrån, men polisen fick tag på honom.

I anslutning till bilen hittade polisen gods som patrullen misstänker är stulet från en villa i Härnösand. Polisen påträffade bland annat en påse silverskedar hos passageraren som försökte fly.

– De sitter nu anhållna misstänkta för grov stöld, säger Jessika Johansson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen på tisdagsmorgonen.