Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två inbrott utanför Sollefteå – guldföremål och prydnadshund saknas: "Det finns spår"

Två inbrott utanför Sollefteå har polisanmälts de senaste dagarna. Det handlar dels om ett villainbrott i Sångal och dels om en inbrott i ett garage i Multrå. Det är oklart om det finns något samband mellan händelserna.

Annons

Inbrottet i Sångal ska ha skett någon gång mellan tisdagskvällen och onsdagsmorgonen. En boende i huset har kommit hem och upptäckt att det har varit inbrott.

– Någon har krossat ett fönster och tagit sig in. Man har tillgripit gods och sökt igenom skåp och lådor, säger Jörgen Bohman på polisen.

Bland det som saknas finns allt ifrån guldföremål, mattor, en såg, och en sekatör – till en blomkruka, en prydnadshund och bullpåsar ur frysen.

Polisen har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning. I nuläget finns ingen misstänkt.

Inbrottet i garaget i Multrå ska ha skett mellan måndag eftermiddag och tisdag morgon. Någon har bänt upp en dörr och stulit en kompressor, två Jeepdunkar och diverse verktyg.

– Det finns spår efter personer som varit på tomten, säger Jörgen Bohman.

I nuläget finns ingen misstänkt. Det är oklart om det finns något samband mellan de två inbrotten.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film eller bild? Kontakta Allehanda.se via telefon: 0611-72006, mms/sms: 72006, e-post: 72006@allehanda.se eller använd Tipsa-tjänsten.

■ ■ Den här nyheten skickades ut som push till de som är intresserade av nyheter i sin närhet. Vill du ha lokala nyhetspushar till din mobiltelefon? Ladda ner Allehandas app här:

► Här hittar du vår app för iPhone. ► Här kan du ladda ner vår app för Android.

Annons