Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två dagar med Håkan Berg show på Cafè Storfinnforsen

Den världsberömde magikern och komikern Håkan Berg bjöd på storartad underhållning i dagarna två på Café Storfinnforsen.

Lördagsaftonen började med lite mingel före en trerätters middag. Man kalasade på Toast Skagen, porterfilé och päronkaka och därefter brakade den magiska showen loss. Håkan Berg var i sitt esse och visade prov på märkliga konster. Han fick publiken att hisna när han körde sitt reptrick. Repet levde sitt eget liv i hans händer och han drog det genom sin kropp på många olika sätt.

Han trollade bort och fram fåglar och gjorde naturligtvis även korttrick.

Det är på det viset att han kan sjunga både vackert och roligt, bland annat travesterade han "Fantom off the opera" på ett strålande sätt.

Han sidekick och pianist Micke Svahn bidrog inte bara med musik utan även med en hel del komik. Det är en duo som man varmt vill rekommendera.

I pausen dracks det kaffe och så fick man beundra en flammande oktoberbrasa precis utanför huset. Det var också en härlig överraskning för publiken.

Den andra akten bestod av mera musik och sång men även en hel del trollande till publikens stora förtjusning.

På söndagen bjöds det inte på mat utan endast på fika men showen var lika intensiv och förtrollande som kvällen före.

Hela helgen avslutades med att Micke Svahn spelade på Forsgårdens gamla tramporgel så vackert att det gick rysningar av vällust genom publiken.

Britt-Marie Sörensson

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel