Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lisa från Ådalen är med i Paradise Hotel förspelet i kväll: "En riktigt sjuk upplevelse"

På måndag sänds avsnitten där Lisa Ingulfsvann från Ådalen tävlar om att ta VIP-platsen till Paradise Hotel. – Jag kan inte avslöja hur det gick men det var en riktigt sjuk upplevelse, säger hon.

Annons

Paradise Hotel förspelet är en castingturné runt om i Sverige, där tidigare deltagarna Aina Lesse och Saga Scott ger sig ut för att hitta de deltagare som ska tävla om VIP-platsen till Paradise Hotel. Lisa Ingulfsvann från Undrom tvekade inte en sekund innan hon åkte till castingen i Stockholm för pröva lyckan.

– Jag kan inte avslöja hur det gick men det var en riktigt sjuk upplevelse, säger hon.

Läs mer: Här är länsborna som är med i Paradis Hotel förspelet som spelades in i Sundsvall

Castingen höll till på klubb Göta i Stockholm.

– Där inne stod vi och väntade rätt länge utan att något hände. Jag tänkte att ska jag få chans att komma med så måste jag göra något. Efter en stund kom en producent förbi och då sa jag "att det är mig ni vill ha" och då satte han en mikrofon på mig och jag fick gå upp på scenen.

Vad hände där?

– På scenen var det fullt av folk som stod och tittade och vi blev grillade med frågor av Aina Lesse och 2015 års vinnare av PH Josefin Caarle. Man var tvungen att vara snabbtänkt när vi svarade på frågorna och ta det första bästa som kom upp i huvudet.

Vad frågade de?

– Exempelvis om jag är svartsjuk och hur jag blir när jag är kär. Plötsligt säger de att att en äldre manlig PH- deltagare ska vara en tredje domare och att jag ska göra allt för att imponera på honom. Och då gör jag det. Jag kan inte riktigt säga vad det var jag gjorde utan de får man se på tv:n, säger hon och skrattar.

Läs mer: Monalisa Skinnari på åsnejakt med Paradise Hotel-profilen – premiär för Cirkus Magaluf

Lisa Ingulfsvann är uppvuxen i Undrom i Ådalen, men bor numera i Lindköping där hon jobbar som undersköterska. Hennes fascination för Paradise Hotel började egentligen med ett vad för tre år sedan, om att hon och en tjejkompis skulle söka till programmet det året. Nu är det tredje gången gillt för Lisa Ingulfsvann.

– Det är spänningen som lockar och att bara dra iväg utomlands och göra något roligt, säger hon och fortsätter:

– Sen känner jag att jag är den ultimata spelaren. Jag har följt Paradise Hotel i snart fyra år så jag vet vad man ska göra för att komma långt.

Hon säger att det är äventyr och inte pengarna som lockar.

– Visst pengar lockar alltid, men jag är inte i behov av det. Jag vill bara vara där och uppleva allting.

Avsnittet där Lisa Ingulfsvann medverkar i visas på måndagskvällen och då vet vi om hon lägger beslag på VIP-platsen.

– Det ska bli spännande för mig också för jag vet inte vad jag har sagt, säger hon och skrattar.

Mer läsning

Annons