Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Så hjälper Kramforsbon Mahmood folk i riskgrupper – se det nya avsnittet av "Malin möter..." här

Intervjuserien "Malin möter..." fortsätter. Denna gång har kommunalrådet Malin Svanholm träffat Kramforsbon Mahmood Al Hameed.
När coronapandemin kom, bestämde Mahmood sig för att hjälpa. Han handlar till riskgrupper och andra som inte bör gå till affären under smittspridningen.

I webb-tv-serien "Malin möter..." får tittarna veta vilka utmaningar som covid-19 innebär för ett flertal olika personer runt om i Kramfors kommun, men också ta del av nya idéer som fötts i den hastigt uppkomna situationen.

I det nysläppta tredje avsnittet möter Malin Svanholm (S) Kramforsbon Mahmood Al Hameed, som direkt när coronapandemin uppkom kände ett ansvar för att hjälpa till. Se avsnittet här nedan.

– Jag kommer från krig och första känslan när corona kom var att det är ett krig. Antingen kan jag stanna hemma och inte göra något eller så är jag försiktig och kan hjälpa till med det jag kan, säger Mahmood.

I de tidigare två avsnitten har Malin Svanholm mött promenadgänget på Nordingråvallen, som med kyrkoherde Lars Parkman har hittat ett trevligt sätt att skapa gemenskap, samt Tommy Sjölund på Handlarn i Lugnvik.

Successivt under påföljande veckor kommer Kramfors kommun att släppa fler avsnitt av "Malin möter..." och därigenom kunna påvisa fler personliga berättelser av kommuninvånare om varför de engagerat sig och vad de åstadkommit.

På Kramfors kommun egen youtube-kanal kan du se fler tv-klipp från kommunen, men också självklart de tidigare och kommande avsnitten av "Malin möter...". Vill du få kontakt med någon på Kramfors kommun - klicka här.

Ovan artikel är framtagen av Brand Studio Mittmedia och Kramfors kommun och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.