Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tungt slut på Isakssons kväll

Annons

Ett insläppt mål i slutminuterna.

En smäll från Cristiano Ronaldo.

Fredagskvällen i Lissabon slutade tungt för Andreas Isaksson.

Det är en stämpling, ingen stukning eller något. Så jag tror att det ska vara okej, säger Andreas Isaksson.

Den svenske målvakten höll tätt i 81 minuter. Sedan kom Ronaldos mål - matchens enda - som ger Portugal ett övertag inför playoffreturen på Friends Arena.

Ett tungt baklängesmål när Sverige var så nära att få med sig ett riktigt bra resultat från Estádio da Luz.

Han gör det bra, jag tror att han kommer bakifrån Martin (Olsson) och sedan smyger han in. De skapar mycket inlägg, och till slut blir det problem när de skapar så mycket, säger Isaksson.

Då hade han några minuter tidigare fått en smäll av Ronaldo, som gick in för fullt i en duell och varnades.

Jag kommer ut och sedan så kommer han lite efter. Jag vet inte om han inte ser mig. Alla blir irriterade efter en sådan sak, det gör ont så det påverkar mig sista kvarten, säger "Isak", som aldrig var riktigt nära att byta.

Isaksson gjorde en bra match i det svenska målet och fick dessutom se Sverige missa ett par heta chanser i första halvlek.

Jag tycker att i första halvlek spelade vi bra, kom upp några gånger och skapade några giftiga målchanser. Synd att vi inte får ett mål där, det hade förändrat mycket, säger han.

I andra halvlek blev Sverige alltmer tillbakatryckt, men samtidigt talade tiden för Blågult så länge portugiserna inte gjorde mål.

Det är klar att de är frustrerande för dem. De spelar hemma och gör inte mål förrän i slutet. Jag hade hellre haft ett 1-1-resultat eller något, men nu måste vi vinna med två hemma. Så det är bara lösa. Nu har vi inte ett bra resultat, men ett hyfsat läge.

Känslan i foten nu?

Det är ömt.

Någon fara för spel i returen på tisdag?

Jag hoppas inte det, vi får se lite hur det utvecklar sig.

Mer läsning

Annons