Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tungt med förlusten, Höga Kusten

Tre välbehövliga poäng förbyttes på några ödesdigra minuter till en ny blytung förlust för Höga Kusten.

Trots en 2–1 ledning i slutminuterna fick kustgänget inte med sig någonting från bortamötet mot Spöland/Vännäs.

– Det känns inte rättvist, i dag skulle vi ha vunnit. De har två skott på mål i andra halvlek, två straffar som avgör matchen, suckade HK-tränaren Sergiu Tanurcov.

Länge såg det ut som om vändningen för Höga Kusten efter en jobbig säsong skulle komma i lördags mot Spöland/Vännäs. Alexei Josan gjorde både 1–0 och 2–1 och ledningen stod sig till slutminuterna. I den 81:a minuten tvingades Mihail Cabac rädda med händerna på mållinjen. Rött kort och straff för hemmalaget som utjämnade till 2–2. På tilläggstid kunde sedan Spöland/Vännäs göra 3–2 på ytterligare en straff och kustgänget fick vända hem helt poänglösa.

– En tveksam straff, dessutom hade domaren bara lagt till två minuter, straffen kom i den 93:e minuten, sa Sergiu Tanurcov.

Mihail Robu, tvåmålsskytten Alexei Josan och Joel Öhlén var trion som höjde sig lite extra i Högakusten som nu ställs mot tabelljumbon Lycksele i nästa omgång i en riktig nyckelmatch för att hänga kvar i serien.

– Vi spelade bra i andra halvlek, men hade en hel otur, nu måste vi jobba ännu hårdare i fortsättningen för att få med oss poängen, avslutade Sergiu Tanurcov.