Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tungt för Höga Kusten

Skadeeländet forstätter för ett vilt kämpande Höga Kusten – och man vinner inga poäng.
– Det är jobbigt för pojkarnas självförtroende just nu, säger tränaren Sergiu Tanurchov.

Höga Kusten slåss för att undvika nedflyttning, men man har inte marginalerna med sig och den långa skadelistan blir allt längre.

Kusten hade fyra spelare skadade innan matchen mot Timrå och ytterligare tre skador gjorde att man fick avsluta matchen med tio man.

– Vi gör faktiskt en bra match, skapar många chanser men gör två misstag och blir straffade för det. Sedan skapade vi en massa chanser, men vi har så svårt för att göra mål, säger Tanurchov.

Tanurchov är en av lagets verkliga nyckelspelare men han har också skadebekymmer och tänkte inte spela mot Timrå.

– Men vi har så få friska spelare i truppen så jag fick hoppa in som högerback, säger Tanurchov som bara spelat två matcher den här säsongen.

– Det är jobbigt när vi har sju, åtta spelare skadade och att förlora är jobbigt för självförtroendet, men vi ska kriga på, säger Tanurchov och fortsätter:

– Vi har en väldigt bra startelva när alla friska, men nu har vi en match kvar till uppehållet och då ska vi kriga. Sedan får vi hoppas att blir friska till hösten, säger Tanurchov.